Familie uit Den Haag trakteert kinder- en bejaardentehuizen in Suriname

fe506eb7 c68f 4733 aaff 8db48d3caa20

GFC NIEUWSREDACTIE- Een familie uit Den Haag, Nederland, voert elk jaar via Stichting OHM sociale projecten uit in Suriname.

Diverse instellingen, tehuizen en behoeftige personen worden bedacht met honderden levensmiddelenpakketten, tuingereedschappen en voeding. Dit keer hebben ze iets bijzonders georganiseerd.

Op zaterdag 21 mei hebben ongeveer 150 kinderen van het Lotjeshuis, Huize Campagne, Kinderhuis Samuel, Hoop voor Kinderen en Nos Casitas een hele leuke middag gehad in Torarica.

De achtertuin en de bankethal werden omgetoverd tot een unieke plek met kinderspelen, schminken, clowns, goochelaars, een dj, popcorn, suikerspin, lekker eten, bewegen en dansen.

Wat een leuke en chique aangeklede middag voor deze kindertehuizen. Vele van de kinderen hadden gehoord over Hotel Torarica maar het nog nooit bezocht; precies dat was mede het doel van de familie.

Op zondag 22 mei zijn ouderen- en bejaarden tehuizen een swinging lunch-plus aangeboden te Shadien aan de Anton Dragtenweg. Hierbij waren aanwezig 150 seniorenburgers van het Emmahuis, Huize Ashiana, Para Relax, Fatima Oord en Huize Margriet.

OOK INTERESSANT
Moeder brengt jonge kinderen opzettelijk brandwonden toe

Met lekker eten, attracties werd dansend op de tonen van een Kasekoband onder leiding van Cooman deze middag afgesloten.

OHM dankt deze families Farid en Fazia Habib en Mohamed Ajoeb uit Nederland voor hun frequente donaties aan weeskinderen, bejaarden en sociaal-zwakkeren.