Ex-partner sleept Joel “Bordo” Martinus voor de rechter

GFC NIEUWSREDACTIE- De ex-partner van Joel “Bordo” Martinus – topper binnen de politieke partij ABOP in Suriname – sleept hem voor de rechter.

Er is een geschil over wie de twee kinderen die ze samen hebben bij zich mag houden.

Bordo was tijdens een Facebook-live er niet over te spreken dat een deurwaarderexploot, waarin hij wordt opgeroepen om 12 januari voor de rechter te verschijnen, in de krant verscheen.

“Ga naar Hanna’s Lust en je kan een ieder vragen waar Bordo woont. Zelfs de kleintjes weten waar ik woon. Ga naar Moengo en vraag waar Bordo woont. Je wordt direct gestuurd waar ik woon. Hoe kan deze deurwaarder dan mijn huis niet vinden”.

Bordo: “Ik heb 2 jongens met haar. We waren niet getrouwd, maar hebben geen relatie meer. Families moeten niet voor mij komen bepalen. En als je via de familie drukking op mij zet, schop ik je eruit. Dat is ook gebeurd. Nu wil je de kinderen, terwijl je geen huis hebt. Mijn kinderen zijn kamers van 7 bij 5 meter gewend. Ze slapen apart. Ze kunnen niet in een kamer van 2 bij 3 meter wonen”.

Bordo zegt niet op de zitting te zullen verschijnen. “Ik ga niet naar de zitting, ik ben geen kleine jongen. Als zaken gebeuren, moet dat op de juiste lijn gebeuren”.