Ernstig verkeersongeval in Nickerie, twee personen zwaargewond

GFC NIEUWSREDACTIE- Vanmorgen heeft zich een ernstig verkeersongeval voorgedaan in Nickerie (Suriname), waarbij twee motorfietsen betrokken waren en twee personen zwaargewond raakten.

De botsing vond plaats in de Middenstand Polder en betrof naar verluidt een confrontatie tussen de motorfietsen en een pick-up voertuig.

De ambulancedienst liet naar verluidt enige tijd op zich wachten, wat de zorgen over de slachtoffers vergrootte. Op dit moment voert de Surinaamse politie ter plaatse een onderzoek uit om de exacte toedracht van het incident te achterhalen.

De ochtend begon met een tragische wending toen twee motorfietsen en een pick-up betrokken raakten bij een ernstig ongeval in de Middenstand Polder te Nickerie.

De informatie die tot nu toe beschikbaar is, suggereert dat de motorfietsen en het pick-up voertuig met elkaar in botsing kwamen, resulterend in zware verwondingen voor beide motorrijders.

Een zorgwekkend aspect van het incident was de vermeende vertraging bij de komst van een ambulance. De ernstig gewonde slachtoffers moesten naar verluidt wachten op medische hulp, wat bij omstanders voor begrijpelijke bezorgdheid zorgde.

Op dit moment blijft de exacte oorzaak van het ongeval onduidelijk. De Surinaamse politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld om alle relevante details te verzamelen en de omstandigheden van het incident te verhelderen.

OOK INTERESSANT
Gevaarlijke situatie blijft voortduren bij noodbrug te Sandlanding