fbpx

Een slordige vriend of vriendin kun je liever gelijk dumpen ondanks ze spontaner zijn

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Dat er mensen in soorten zijn, hoeft geen betoog. Er zijn mannen en vrouwen die overdreven netjes zijn en zelfs lijden aan een vorm van smetvrees.

Maar anderzijds bestaan er ook enorme sloddervossen. Er zijn vaker gevallen via de media bekend geworden waarbij het gaat om extreem smerige personen.

Maar hoe kun je het beste handelen wanneer je merkt dat je nieuwe vriend of vriendin uitermate slordig is? GFC Lifestyle vroeg aan de Haagse mensenkenner en relatie- expert Casanova wat zijn visie is.

Hij zegt vaker thuis op bezoek te zijn geweest bij vriendinnen en de meest bizarre dingen te hebben gezien.

“Ik heb eens meegemaakt toen ik binnenkwam bij een jongedame dat het vaat van waarschijnlijk een paar weken nog op het aanrecht en in de spoelbak stond. Er was zelfs schimmelgroei op de borden waarneembaar”.

“Haar huis rook heel sterk naar kattenpis en de dieren liepen over het smerig aanrecht. Ik heb direct uitgelegd dat ik wegging en niet verder met haar wilde daten”.

“Een slordige vriend of vriendin kun je wat mij betreft liever gelijk dumpen als persoonlijke hygiëne en een nette omgeving belangrijk voor je is. Het gaat zeker zorgen voor wrijving”, aldus de deskundige.

SLORDIGE MENSEN ZIJN FLEXIBELER EN INVENTIEVER

Casanova legt uit dat hoewel hij geen slordige vriendin in zijn leven wenst, hij eerlijk moet toegeven dat veel sloddervossen ook goede eigenschappen bezitten. De meesten van hen hebben een spontane en flexibele persoonlijkheid.

Ze gedijen volgens zijn zeggen beter in chaos en raken minder snel in paniek bij calamiteiten.

De mensendeskundige verwijst ook naar een onderzoek dat is uitgevoerd door wetenschappers verbonden aan de Universiteit van Minnesota in de Verenigde Staten van Amerika.

Zij ontdekten dat personen die leven in rommelige omgevingen, met betere en inventievere ideeën komen. Rommelige mensen zijn vaker creatieve genieën.

Foto ter illustratie.

OOK INTERESSANT
Vrouw(26) uit Gent mag alleen op afspraak bij haar geliefde langskomen