Een baby of kindje om het leven brengen zal zelf GOD je moeilijk vergeven

INGEZONDEN Wij leven in een wereld waarin geweld, jaloezie, hebzucht, ontrouw, oplichterij en nog heel veel kwaad hoogtij vieren.

Moeders die er zelf toe overgaan hun baby of kindje levend in brand te steken met het pijnlijk heengaan van een onschuldig slachtoffertje tot gevolg. Pas was dat helaas nog het geval in ons zuidelijk gelegen buurland Brazilië.

Er zijn ook misbruikers, pedofielen, die jonge meisjes en jongetjes na hun walgelijke daad vervolgens om het leven brengen uit angst gepakt te worden door de politie. Ze denken op gewiekste manieren hun verdiende straf te ontlopen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Echtgenote en minnares ontvangen beide levensverzekeringsuitkering van man die overleed na aanrijding

Veel van deze demonische, zeer slechte mensen verliezen echter steeds uit het oog dat er behalve een aardse rechter, ook nog een opperrechter is die over hen zal oordelen.

Het omleggen van een baby of kindje is zelf voor GOD een daad die moeilijk te vergeven is, zo lijkt mij tenminste.

Maar ook gewetenloze rovers en andersoortige criminelen die onschuldige mensen het leven ontnemen, vaak uit hebzucht, wil ik er graag aan herinneren dat zij ooit ook aan de almachtige verantwoording zullen moeten afleggen.

Zij moeten niet denken dat ze dans kunnen ontspringen! Die dag komt er aan, dat staat al 100 procent vast. Bezint eer gij begint!

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

 

Overige berichten