Echtgenoot zet gebruikte condoom in lichaam van zijn dode vrouw om haar minnaar te beschuldigen van moord

GFC NIEUWSREDACTIE- Nadat Brad Reay zijn vrouw had doodgestoken, maakte hij plannen om haar minnaar onterecht voor de moord te beschuldigen.

Toen dat niet lukte, probeerde hij de misdaad op zijn eigen jonge dochter te schuiven.

Tami, een 41-jarige vrouw en moeder die woonde en werkte in South Dakota (VS) werd als vermist opgegeven.

Het rapport van haar verdwijning werd niet gedaan door haar man, Brad Reay, 46, of de 12-jarige dochter van het stel, Haylee. Het telefoontje werd gepleegd door Brian Clark, een getrouwde winkelmedewerker met wie ze een relatie had.

Clark vertelde de telefoniste dat “vals spel kan worden vermoed”. Gevraagd door de coördinator om uit te leggen waarom, zei hij: “Zij en ik hebben een affaire gehad en blijkbaar is haar man erachter gekomen …”

Vanaf het begin was het een ingewikkelde zaak. Onderzoekers waren onzeker of het politierapport legitiem was of een truc om de schuld af te wenden, volgens “Framed By The Killer”, dat vrijdag werd uitgezonden op Oxygen.

Onderzoekers kwamen er uiteindelijk achter dat Brad een uitgebreid plan had bedacht. Tami werd meer dan 36 keer gestoken.

Hij slaagde erin een condoom terug te krijgen dat Clark had gebruikt tijdens seks met Tami en het in het lichaam van zijn overleden vrouw te planten.

Hij werd veroordeeld tot levenslang in de gevangenis zonder voorwaardelijke vrijlating.

Overige berichten