Twee verschillende dagen uitschakeling stroom Meursweg en omgeving vanwege werkzaamheden EBS

GFC NIEUWSREDACTIE- In verband met noodzakelijke onderhoud- en reconfiguratiewerkzaamheden aan het hoogspanningsnetwerk nabij het onderstation te Meursweg, is de Energiebedrijven Suriname (EBS) genoodzaakt de stroomvoorziening naar dit gebied op twee verschillende dagen uit te schakelen.

De eerste uitschakeling vindt plaats op woensdag 24 februari van 08:00 – 16:30 uur. Het gaat om het gedeelte van de Indira Ghandiweg tussen de Groenhart- en de Kennedyweg, Kennedyweg, Rijsdijkweg, Gedeelte van de Meursweg tussen de Kalkspaatstraat en de Kennedyweg, Petrus Cairoweg, Republiek, Weg naar West-Suriname, Colakreek, Kinderboerderij, Krakaweg en alle zijwegen die voorkomen in deze gebieden.

Afhankelijk van het verloop van de werkzaamheden kan de stroomonderbreking vóór 16:30 uur worden opgeheven.
De EBS vraagt aan bewoners van dit gebied om hiermede rekening te houden en de nodige voorzieningen te treffen.

De tweede uitschakeling welke is uitgezet op woensdag 10 maart zal zoals gebruikelijk vooraf bekend worden gemaakt via de radio (ABC, SRS, Apintie, Garuda, Radio 10, Boskopu, Koyeba en Asosye), via de EBS website (www.nvebs.com) en via Facebook op Facebook\nvenergiebedrijvensuriname.

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen naar de klantenservice op het nummer 175 of bezoek de EBS website op www.nvebs.com en onze facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname.

Overige berichten