fbpx

Drugsinvallen, aanpak hangjongeren en roadblocks in resort De Nieuwe Grond

GFC NIEUWSREDACTIE- In het kader van operatie Zero Tolerance heeft de politie van Regio midden in Suriname binnen het verzorgingsgebied De Nieuwe Grond op twee verschillende locaties drugsinvallen gepleegd.

Daarbij werd er aan de Tout Lui Fautweg voor een supermarkt de verdachte Ryan W. op de hoek van de Indira Gandhi- en de Vredeslustweg 2 en de gebroeders Fabrice J. en Rayen J. aangehouden ter zake overtreding wet verdovende middelen.

Bij de verdachten werden aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid marihuana en hasj in verschillende verpakkingen, een fijn weger, een onbekend geldbedrag in Srd en Euro’s en andere goederen.

Verder zijn er op verschillende locaties roadblocks gehouden, waarbij er ongeveer 300 voertuigen zijn gecontroleerd. Tweeëntwintig bestuurders zijn geverbaliseerd ter zake diverse verkeersovertredingen. Ook is er op zaterdag 11 februari een roadblock gehouden, waarbij er ongeveer 145 voertuigen zijn gecontroleerd.

OOK INTERESSANT
Man op vissersboot aangehouden met grote hoeveelheid drugs

Tijdens surveillance heeft de politie eveneens hangjongeren verwijderd te Sol Grando en Lelydorp Centrum, die in het openbaar alcohol nuttigden alsook op de hoek van de Welgedacht A weg en de Magentakanaal die overluid muziek afspeelden uit hun voertuigen.

Verder zijn er flirtende koppels die als verdachten konden worden aangemerkt, aangezegd de locaties te verlaten.