fbpx

Dringende oproep relatiespecialist: krijg baby’s voor het te laat is, een kinderloos bestaan is zeer somber

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Mensen die nu denken geen kinderen te willen zullen later een triest leven leiden en vroeger sterven, beweren experts.

Carrière maken, reizen, hobby’s en huisdieren zorgen mogelijk niet voor dezelfde voldoening als het creëren van een gezin.

De bekende Canadese top-psycholoog Jordan Peterson zegt dat vooral vrouwen de mist in gaan wat dit betreft.

‘Voornamelijk linkse instituties vertellen aan jongedames dat ze zich moeten focussen op hun carrière. Dat is een levensgevaarlijke leugen. Elke gezonde vrouw heeft voor haar dertigste trillende eierstokken.’

Hij voert aan dat vrouwen pas achter de waarheid komen wanneer ze ouder en mogelijk al onvruchtbaar zijn.

BEKIJK OOK
19- jarige jongen die romantische berichten stuurt naar 16- jarig meisje wordt bedreigd door vader

Afsluitend vertelt Peterson dat een mensenleven voornamelijk bestaat uit vier belangrijke componenten. Namelijk je carrière, vrienden en familie, liefdesrelaties en kinderen. Als eentje ontbreekt zal je volgens hem enorm ongelukkig zijn.

Eenzaamheid zorgt conform talrijke goed uitgevoerde studies voor een povere levenskwaliteit resulterend in een vroegtijdige dood.

De Haagse relatiespecialist Casanova vertelt in een kort schrijven het onderstaande aan GFC Nieuws.

“Verdoe je tijd niet met de verkeerde persoon en zorg ervoor kinderen op aarde te zetten. Het komt zelden voor dat kinderloze personen content zijn met hun bestaan.”

Foto ter illustratie.