Doodsoorzaak Ashna Jagesar nog niet bekend

GFC NIEUWSREDACTIE- De doodsoorzaak van de 31-jarige Ashna Jagesar is nog niet bekend.

Het lijk van Jagesar werd op 13 maart in een goot aan de Eurekaweg ontdekt.

De vrouw werd op 6 maart als vermist opgegeven door haar 38-jarige vriend B.A. die op het politiebureau Meerzorg de aangifte had gedaan.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat het slachtoffer op diezelfde dag waarop haar vriend B.A. de aangifte had gedaan, van het werk was opgehaald. Aangezien elk spoor van de vrouw ontbrak, stond de familie van Ashna erop dat B.A. de aangifte van vermissing deed.

Enkele personen roken op zaterdagavond tijdens het trimmen in het Eurekaproject een sterke geur en gingen hierop af. Zij troffen het ontzielde lichaam van de vrouw in de goot aan en schakelden direct de politie in.

Gelet op de kleding en de tatoeages kregen de wetsdienaren het vermoeden dat het om de vrouw ging die als vermist was opgegeven. Aangezien haar vriend voor het laatst met haar in contact was en haar na het werk op een adres te Kwatta had afgezet, werd hij als verdachte aangemerkt.

B.A. werd zondagmorgen hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl het ontzielde lichaam van Ashna dat in verre staat van ontbinding was, ter obductie in beslag is genomen.

De doodsoorzaak van Ashna is vooralsnog onbekend. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak.

BEKIJK OOK: Lijk van vrouw aangetroffen in goot

Overige berichten