Doodgereden fietser is 69-jarige Manhangoo Totaram

GFC NIEUWSREDACTIE- De 69-jarige fietser Manhangoo Totaram is vandaag, 12 maart, na een aanrijding met een vrachtwagen met oplegger op de kruising van de Henry Fernandes- en de Kwattaweg overleden.

Onderzoek wees uit dat zowel de fietser als de vrachtwagenbestuurder over de Kwattaweg reden, komende vanuit de richting van de Tweede Rijweg gaande richting de Derde Rijweg. Op een bepaald moment zou zowel de fietser als de chauffeur van de vrachtwagen afslaan naar de Henry Fernandesweg.

Bij het beschrijven van een rechtse bocht naar de Henry Fernadesweg werd de fietser die langs de weg gesorteerd stond door het achterste gedeelte van de oplegger geraakt. De man viel van zijn fiets en werd overreden met voor hem het noodlottig gevolg.

Het rijbewijs van de vrachtwagenbestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd en zal bij de hulpofficier van Justitie worden voorgeleid.

Het ontzielde lichaam van de fietser is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

Overige berichten