Desi Bouterse wordt thuis door politie en militairen opgehaald na beledigen president Santokhi?

Bouterse

INGEZONDEN- Zoals de laatste weken een paar beledigers van president Chandikra Santokhi door de politie zijn opgehaald en daarna zijn ingesloten, zal dat met ieder andere burger die zich daaraan schuldig maakt gebeuren.

Er werd beloofd zonder aanzien des persoons hard te zullen optreden tegen allen in Suriname die expres de gerespecteerde president schofferen.

Het gaat niet alleen om beledigende opmerkingen via sociale media. Ook via de radio, tv, kranten, websites, op straat, het podium en zelfs graffiti op muren.

Op deze speciale wet hoeft er geen bijzondere kritiek geleverd te worden.

Het is begrijpelijk dat het onacceptabel is dat de president van de Republiek Suriname openlijk wordt gekleineerd. Niemand kan dat goedkeuren.

Maar wordt Desi Bouterse ook thuis opgehaald door de politie of militaire politie nadat hij president Santokhi eventueel zou beledigen?

Is er een politieman, politievrouw of militair in Suriname die het lef heeft om Bouterse, die nog steeds een zeer machtig man is, in de boeien te slaan en mee te nemen naar het politiebureau?

Ik moet dat nog zien gebeuren.

Ik weet zeker dat er met twee maten wordt gemeten? Het zijn alleen de ‘kleine” onmachtige ontevreden mannen en vrouwen die hun mond te ver open trekken die van hun bed worden gelicht?

OOK INTERESSANT
Ondernemers in Suriname: Gevangen in ongewenste spiraal van gewapende berovingen

BEKIJK OOK: Surinaamse leerkracht ontdekt dat 12- jarig meisje naaktbeelden van zichzelf stuurt naar jongetjes

Ik wacht op de dag waarop Bouterse in het openbaar te ver gaat met zijn uitspraken en wat dit voor gevolgen voor hem zal hebben.

Nu al kan ik het u op een briefje geven. Beledigende uitspraken van Desi Delano Bouterse richting Chandrika Santokhi hebben nul consequenties voor hem.

De goede man is veel te populair en oppermachtig. Geen politieman, militair of wie dan ook in Suriname die hem durft aan te raken!

C. Amat

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.