Surinaamse leerkracht ontdekt dat 12- jarig meisje naaktbeelden van zichzelf stuurt naar jongetjes

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een leerkracht in Paramaribo die momenteel in een ander verband werkzaam is voor het Surinaamse ministerie van Onderwijs, is recent tot de ontdekking gekomen dat een 12 jarig meisje uit dezelfde stad naaktbeelden van zichzelf via haar mobiel stuurt naar kleine jongens.

Daarbij heeft ze ook aan één van hen de liefde verklaard.

GFC Nieuws verneemt dat de onderwijsgevende die ook pedagoge is, enkele weken geleden met toestemming in de mobiele telefoon van een vriendengroep is geweest en tot haar grote schrik de verontrustende plaatjes en filmpjes tegenkwam.

Het meisje dat niet ver woont van de wijk Munder in de Surinaamse hoofdstad heeft ook andere zorgwekkende plaatjes voor de kinderen tussen 9 en 11 jaar gestuurd.

Daarop zijn vrouwen te zien die een flinke hoeveelheid druipend zaadvocht van mannen in hun mond en gezicht hebben.

Volgens informatie die aan GFC is doorgespeeld worstelt de onderwijzeres/pedagoge met het gênant probleem en heeft ze nog geen officieel alarm geslagen. Zij heeft de kwestie wel uitgebreid met familieleden besproken.

Een lid van het KIVC dat tot in Nederland op de hoogte is gebracht van deze kwestie, laat aan GFC weten dat er op de meest korte termijn een gesprek met de ouders van het kind moet worden gevoerd.

OOK INTERESSANT
Drie gewonden, waaronder een baby van 7 maanden, bij verkeersongeval

“Dat een meisje van 12 jaar op eigen instigatie compromitterende naaktbeelden van zichzelf schiet en vervolgens stuurt naar kleine jongetjes is zeer verontrustend”.

“Er moet direct actie ondernomen worden en professionele begeleiding aan haar en de ouders gegeven worden”.

“Het meisje is wellicht niet goed opgevoed, althans niet ervan doordrongen dat ze helemaal verkeerd bezig is”, stelt het VrouwenCollectief.

BEKIJK OOK: Getrouwde mannen houden zielsveel van hun vrouw maar gaan toch vreemd

Het KIVC zegt verder de situatie nog even af te wachten en hoopt dat de pedagoge de relevante overheidsinstanties acuut inschakelt. Indien er niet wordt geageerd, zal het VrouwenCollectief zich verder gaan bemoeien met de kwestie.

“Maar dit mag niet ongehinderd zo doorgaan, er moet dit weekend al worden ingegrepen”, aldus het KIVC.

Foto ter illustratie.