fbpx

De Zeker Is Zeker Family Speurtocht is terug na 3 jaren

GFC NIEUWSREDACTIE- Op zondag 4 december vindt de ‘Zeker Is Zeker Family Speurtocht’ voor de 7e keer plaats in Suriname.

Een project dat door de Rotary Club Paramaribo Central en de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) samen met de sponsoren Assuria, Finabank en SEMC Motors wordt uitgevoerd.

De opbrengsten uit deze Speurtocht worden door de Rotary Club Paramaribo Central gebruikt voor het meefinancieren van vele uiteenlopende gemeenschapsprojecten die in heel het land uitgevoerd worden.

Volgens de organisatie is het een unieke gelegenheid om in familieverband of met vrienden een gezellige zondag door te brengen waarin niet alleen uw kennis wordt getoetst, maar u bovenal een bijdrage levert aan het lenigen van de nood van de minderbedeelden.

Inschrijven voor deze speurtocht kan online (https://sarkonline.com/speurtocht) en is gratis voor studenten.

Tijdens de speurtocht krijg je naast de reguliere opdrachten ook de opdracht om treasures te verzamelen. Dat houdt in dat ieder equipe bij de start een doos koopt en onderweg boodschappen moet halen. De boodschappen dienen de deelnemers bij de finish in te leveren voor bonuspunten.

BEKIJK OOK
Inheemse vrouwen maken vuist tegen huiselijk geweld

Vervolgens zal de organisatie deze pakketten aan diverse instellingen doneren. De speurtocht is opgesplitst in twee klassen, namelijk: de SARK-klasse en de Algemene klasse.

De SARK Klasse is in het leven geroepen voor de ervaren rallyrijders. De Algemene klasse is open voor een ieder die geen rally ervaring heeft. In de Algemene klasse kunnen de winnaars met ruim 800 US Dollars vandoor gaan, terwijl de winnaars in de SARK-klasse in aanmerking komen voor 150 US Dollars.

De start is op het parkeerterrein van de Assuria Hermitage High-Rise, stipt om 08:30 uur. De finish is vanaf 11:30 uur op het terrein van Kamer van Koophandel en Fabrieken.

Na de finish zijn er warme maaltijden en koude dranken tegen een speciale vergoeding verkrijgbaar. Ook worden de deelnemers gezellig bezig gehouden met een Bingo-drive, maar ook een WK-corner voor de voetbal fans.

Na de WK voetbalwedstrijd tussen Frankrijk en Polen zal de uitslag plaatsvinden.