fbpx

De grootste en meest stinkende rioolput in Suriname: sociale media

INGEZONDEN- Het is een discussie die vaak wordt gevoerd met mijn kennissen. De grootste en meest stinkende rioolput van Suriname: sociale media. Vaak een verzamelplek van mensen die niet heel erg goed zijn ontwikkeld, te veel gebruik maken van scheldwoorden, beledigingen en vaker totale onzin verkondigen.

Het jammere is ook dat een deel van deze lui heel veel moeite heeft om zaken realistisch te analyseren, te begrijpen en op gepaste wijze te reageren. De enige mogelijkheid die ze dan nog over hebben is schelden, beledigen, elkaar voor alles wat slecht is uitmaken en rotzooi opschrijven.

Het wekt bij mij hoge verbazing om reacties te lezen van wezens van wie je een beter niveau zou verwachten. Het trieste is dat deze onwetenden op sociale media vaak propageren de wijsheid in pacht te hebben. Zij weten het altijd beter, hoewel ze vaak nergens echt verstand van hebben.

Hoewel, scheldwoorden en onzinreacties die nergens op slaan produceren, daar zijn ze wel heel erg goed in.

OOK INTERESSANT
Wervelende dans- zangoptredens en boekoverhandigingen tijdens Apravasi Milan

Het wordt eens tijd dat er een methode wordt uitgevonden om deze figuren op een beter pad te brengen. Het zou een goed begin zijn indien er alvast begonnen kan worden met het verbieden van scheldwoorden, elkaar beledigen, kleineren, haatreacties plaatsen of kwetsen op sociale media.

Additioneel een cursus beschaafdheid en bovenal algemene ontwikkeling zou daarbovenop heel goed doen!

De onderontwikkelde mensen met antisociale persoonlijkheidstrekken en gedragingen die zich steevast schuldig maken aan dit belachelijk gedrag zouden vaker hierop gewezen moeten worden. Helaas is daarvan in de verste verte nog geen sprake. De grootste rioolput in Suriname vind je helaas nog steeds op sociale media waar vooral de stupiditeit en onzin sterk overheersen.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar¬†[email protected]