Dame uit Paramaribo- Noord mag wekenlang niet uit huis van jaloerse vriend

man boos schreeuwen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 47- jarige dame die woont in het noorden van Paramaribo heeft twee weken lang huisarrest opgelegd gekregen van haar jaloerse vriend, met wie zij een LAT- relatie heeft.

De veertiger heeft, zo verneemt GFC Lifestyle van het Internationaal VrouwenCollectief(KIVC), het verbod gekregen omdat ze recent is betrapt op een leugen.

De dame zou aan haar geliefde hebben verteld dat ze voor enkele uren op bezoek was bij een vriendin in Zorg en Hoop, toen de man haar telefonisch niet kon bereiken.

De batterij van haar mobiel was bovendien helemaal leeg, wat de verklaring zou zijn waarom haar toestel uitstond.

Onderzoek van de argwanende man bracht echter aan het licht dat de vriendin bij wie ze op bezoek zou zijn geweest die dag buiten de hoofdstad was.

Een maatschappelijk werkster van het VrouwenCollectief die op de hoogte is van deze gênante kwestie, legt aan GFC uit dat de dame die werkloos is, haar straf zonder gemopper heeft geaccepteerd.

OOK INTERESSANT
Man geeft schuld van pijnlijke relatiebreuk aan president Santokhi: 'Ik zal hem nooit vergeven'

Familieleden van haar zijn echter niet te spreken over het gebeuren. Zij zeggen aan GFC het schandalig te vinden. Het slachtoffer zou financieel volledig afhankelijk zijn van haar liefdespartner.

Foto ter illustratie.