Criminelen weer actief in Paramaribo- Noord, bewoners vragen zich af waar de minister is

GFC NIEUWSREDACTIE– Waar is de minister? Hij laat helemaal niets van zich horen? Intussen gaan de criminelen ongestoord hun gang.

Dat vragen gedupeerde bewoners van Tourtonne 5 in  Paramaribo- Noord zich ernstig af.

Ze zijn het meer dan spuugzat dat meedogenloze criminelen ze haast elke dag, meestal in de avonduren, vergiftigen.

“Al drie dagen achtereen worden wij elke avond gedwongen om urenlang vergiftigde kankerverwekkende buitenlucht in te ademen omdat deze randfiguren het nodig vinden om al hun rommel in brand te steken”.

“Wij willen deze kankerverwekkende rotzooi niet in ons lichaam, nog minder in dat van onze kinderen”, vertelt een furieus gezinshoofd zondagavond aan GFC Nieuws.

Zij vragen zich af of de Surinaamse minister van Milieu ooit nog in actie zal komen.

“Is het niet een taak van de minister van Milieu om direct in te grijpen? Hoe vaak moeten wij nog vragen om hulp? Het is ronduit schandalig dat men ons zo in de steek laat”, is het harde oordeel van de vergiftigingsslachtoffers.

Onderzoekingen tonen onbetwistbaar aan dat de giftige stoffen die vrijkomen bij het in brand steken van huisafval en tuinafval zoals gras, bladeren en takken een desastreus effect hebben op de gezondheid.

Vooral het ontstaan van diverse kankersoorten, hormonale storingen en hart -en vaatziekten worden bij inademing in de hand gewerkt.

Alle rook en fijnstof die vrijkomen en worden ingeademd zijn per definitie schadelijk voor mensen en dieren.

Overige berichten