fbpx

Chris Noth’s mishandelde ex Beverly Johnson en dreigde haar hond te doden

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- De verschillende beschuldigingen van seksueel wangedrag van deze week tegen Sex and the City en And Just Like That-ster Chris Noth kwamen voor velen als een schok, maar dit is eigenlijk niet de eerste keer dat de acteur wordt beschuldigd van wangedrag.

Een opgedoken krantenartikel uit 1995 laat zien dat Noth’s ex-vriendin, Beverly Johnson, hem ervan beschuldigde haar te slaan, te zullen verminken en met de dood bedreigde. Ook haar hond dreigde hij te zullen afslachten, blijkt uit rechtbankdocumenten uit datzelfde jaar.

Het artikel, dat oorspronkelijk werd gepubliceerd in The National Enquirer, werd op Instagram-gepost door Diet Prada uren nadat Noth werd beschuldigd van verkrachting door twee vrouwen.

BEKIJK OOK
Kylie Jenner fans schrikken van Arabische betekenis naam zoon Aire

Donderdag publiceerde THR een verhaal waarin twee niet-verwante vrouwen worden geciteerd die beweren dat de acteur hen seksueel heeft misbruikt in Los Angeles in respectievelijk 2004 en in New York in 2015.

Hij ontkende de aantijgingen.

Uren later noemde actrice Zoe Lister-Jones een Noth “seksueel roofdier” en noemde ontmoetingen waarin ze beweert dat hij “seksueel ongepast” was tegenover haar en andere vrouwen, meldt Radar Online.