fbpx

Chris Brown klaagt dat mensen hem ‘nog steeds haten’ voor mishandeling Rihanna

GFC NIEUWSREDACTIE- Chris Brown wil dat mensen zijn “f-king ass” kussen als ze hem “nog steeds haten” voor zijn “fout” om zijn toenmalige vriendin Rihanna in 2009 aan te vallen.

“Ik f-king 33 en moe van jullie,” begon hij een lange tirade vrijdag, eraan toevoegend dat mensen kijken naar de tumultueuze relatie tussen rapper Blueface en zijn vriendin Chrisean Rock, die “de f-k uit elkaar slaan voor het oog van de wereld.”

De ‘She Ain’t You’-crooner vroeg zich vervolgens af waar ‘cancel culture’ was als het ging om ‘blanke artiesten’ die ‘minderjarige vrouwen daten’ of hun vrouwen mishandelen.

OOK INTERESSANT
's Werelds oudste dragqueen op 92-jarige leeftijd overleden

“Oh. Dat klopt.. het zijn je maatjes”, vervolgde hij. “Geen nepliefde meer van mij.. Blijf uit mijn buurt of laat je zo simpelweg overreden worden!”

Brown plaatste vervolgens een reeks foto’s van blanke mannelijke en vrouwelijke acteurs en artiesten die zijn beschuldigd of beschuldigd van misbruik, waaronder Sean Penn, Mel Gibson, Nicolas Cage, Ozzy Osbourne, Tommy Lee, Emma Roberts, Carmen Electra, Josh Brolin en meer.

Foto: NARAS