Brunswijk is momenteel de machtigste man van Suriname en staat het dichtst bij het volk

INGEZONDEN- Vicepresident Ronnie Brunswijk is momenteel de machtigste man van Suriname en heeft tot nu toe ook het meeste krediet opgebouwd bij het grootste deel van het volk.

Dat komt ook omdat hij een echte man van het volk is. Er zijn weinig drempels tussen hem en de gewone man en vrouw, hij praat hun taal en voelt hun noden goed aan.

Organisaties of particulieren die zaken opgelost willen krijgen zie je ook steeds vaker gaan naar Brunswijk voor hulp omdat hij kennelijk toegankelijker is en open staat om naar de problemen van anderen te luisteren.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen met een te klein geslachtsdeel vinden hulp uit de natuur

Daarbovenop probeert hij vaak uit eigen middelen een ieder die dat nodig heeft te helpen. Hij is eigenlijk ook zo’n beetje de president en is erg geliefd!

Hij kan trouwens rekenen op een sterke achterban die nooit zal accepteren dat “men aan hem komt”. Geen politicus buiten zijn partij, ook de president niet, heeft de durf om Brunswijk tegen te spreken. Brunswijk heeft veel macht!

Brunswijk heeft zich de afgelopen jaren in positieve zin ontwikkeld en niemand kan beweren dat hij het niet goed doet doet als vp.

OOK INTERESSANT
Politie informeert over doodgereden 55-jarige voetganger

Als deze politicus en man die dicht bij de burgers staat het spel de komende jaren heel goed weet te spelen, zou hij in 2025 na de nieuwe verkiezingen weleens de leider van de grootste partij in Suriname kunnen worden.

Er zijn 17 zetels in Paramaribo te winnen. Hij is in staat om een groot deel hiervan af te snoepen van andere partijen. Onderschat dat niet.

Het is te hopen dat Brunswijk zich laat adviseren door de juiste mensen die hem verder helpen te manoeuvreren richting de absolute top van Suriname: de president van de republiek Suriname.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]