Bromfietser overlijdt na aanrijding in ziekenhuis

GFC NIEUWSREDACTIE- De 55-jarige bromfietser Sieuwdjagat Sital, die zaterdagavond betrokken was bij een aanrijding met een andere bromfietser aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van Wanda Supermarkt, is in het ziekenhuis overleden.

De politie van Livorno die na de aanrijding de locatie aandeed trof Sieuwjagat in bewusteloze toestand met zware verwondingen op het wegdek aan.

De andere bromfietser en zijn duorijder klaagden van pijn over hun hele lichaam, meldt het Korps Politie Suriname.

Onderzoek wees uit dat de bromfietser I.P(33) met zijn duo rijdster F.T.(15) reed over het bromfietspad komende vanuit de richting van Houttuin en gaande in de richting van Latour. De andere bromfietser Sieuwjagat reed in tegengestelde richting.

Ter hoogte van Wanda Supermarkt reed het latere slachtoffer door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de aanrijding.

Per ontboden ambulance werden de drie gewonden afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na medische behandeling zijn de bromfietser I.P en zijn duo rijdster F.T. heengezonden, terwijl Sieuwdjagat in kritieke toestand in het ziekenhuis werd opgenomen.

In de vroege ochtend van 15 augustus kwam hij in de ziekeninrichting te overlijden.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo

Overige berichten