fbpx
Bromfietser omgekomen bij verkeersongeval

GFC NIEUWS- De 28-jarige bromfietser, Derinel Ledat, is vanmorgen omgekomen bij een verkeersongeval.

De politie van Jarikaba kreeg omstreeks 06.40 uur de melding van een verkeersongeval aan de Mr. P Chandie Shawweg, ter hoogte van de RGD Polikliek.

De bromfietser en zijn duorijder raakten van de weg en botsten tegen een houtenmast van de Energie Bedrijven Suriname (EBS).

De bestuurder is daarbij met zijn gezicht tegen de mast aangekomen en als gevolg van de opgelopen letsels komen te overlijden. Het betreft.

De 31-jarige duorijder J.B. is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).