20-jarige bromfietser kort na aanrijding overleden

GFC NIEUWSREDACTIE- De 20- jarige bromfietser Tjadel Hanoeman is in de ochtend van 28 februari na een aanrijding op de Catharina Sophiaweg op de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden.

De politie van Calcutta werd omstreeks 10.45 uur telefonisch in kennis gesteld van een aanrijding tussen een bromfiets en een auto op voornoemde weg. De beller gaf verder aan dat de bromfietser niet aanspreekbaar was. Bij aankomst van de politie werd de bromfietser op de langs de weg lopende berm aangetroffen.

Onderzoek wees uit dat beide bestuurders voor de aanrijding over de Catharina Sophiaweg reden, gaande richting Boskamp. Op een gegeven moment bracht de 21-jarige autobestuurder E.R. die rechtsaf een inrit wilde afslaan zijn auto tot stilstand. Tjadel kwam daarbij vermoedelijk door onoplettendheid tegen de achterzijde van het voertuig aan.

Per ontboden ambulance werd de gewonde bromfietser afgevoerd naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Bij aankomst op de afdeling SEH, stelde de dienstdoende arts vast dat de bromfietser geen levensteken meer vertoonde. Hij moet vermoedelijk onderweg naar de ziekeninrichting het leven hebben gelaten.

De 21-jarige autobestuurder E.R. die niet in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol.

E.R. is in verzekering gesteld, terwijl het lichaam van de overleden Tjadel hangende het onderzoek in beslag is genomen.

Overige berichten