48-jarige bromfietser dodelijk aangereden aan de MLK-weg

GFC NIEUWSREDACTIE- De 48-jarige bromfietser Suriyani Persaud, liet zondagavond 15 augustus na te zijn aangereden door een personenauto aan de Martin Luther King- (MLK) weg in Suriname ter plaatse het leven.

De politie van Houttuin kreeg omstreeks 19.15 uur een melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets op de kruising van de MLK- en de Dwarkaweg, waarbij er sprake was van zwaar lichamelijk letsels.

De politieambtenaren begaven zich naar de locatie en troffen de bromfietser in bewusteloze situatie op het wegdek aan.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Harvard studie: eenzaamheid is net zo dodelijk als roken of alcoholisme

Bij aankomst van de ambulance vertoonde Suriyani geen teken van leven meer, laat de PR van het KPS weten.

Onderzoek wees uit dat zowel de bromfietser Suriyani als de 50-jarige autobestuurder A.R. in de zelfde richting reden over de MLK-weg. Beide bestuurders kwamen vanuit de richting van Paranam gaande in de richting van Latour.

Op de kruising gevormd door de MLK- en de Dwarkaweg, beschreef A.R. een rechtse bocht naar de Dwarkaweg zonder voorrang te hebben verleend aan het recht doorgaand verkeer. Hierdoor werd de bromfietser op het bromfietspad aangereden.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouw in Suriname die geld leent bij bekende politicus om auto te kopen mishandeld

Door de slag vloog het slachtoffer van de bromfiets en kwam met haar hoofd tegen een elektrische mast. Suriyani liet kort daarna ter plaatse het leven.

A.R. die niet onder invloed van alcohol bleek te zijn, kwam met de schrik vrij. Zijn geldig Surinaams rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

De autobestuurder werd voorgeleid en heengezonden, terwijl het ontzielde lichaam van Suriyani ter obductie in beslag is genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten