Broers verwonden mekaar om lekkende wasmachine

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Latour heeft de gebroeders E.D. (32) en N.D. (29) – die slaags raakten tijdens een ruzie over een lekkende wasmachine – uit elkaar gehaald en afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp voor het verkrijgen van medische hulp.

Onderzoek wees uit dat E.D. bezig was kleren te wassen. Daarbij kwam er water uit de wasmachine dat doorstroomde naar de kamer van N.D.

De jongere broer merkte dat op en sprak zijn broer E.D. hierover aan. Dit viel vermoedelijk niet in goede aarde bij E.D., waardoor er een heftige woordenwisseling ontstond tussen hen.

Op een bepaald moment pakte E.D. een eind hout en toen zijn jongere broer N.D. dat opmerkte, haalde hij vermoedelijk ter verdediging een scherp voorwerp tevoorschijn.

Om erger te voorkomen sprong de E.D. op zijn jongere broer. Door deze handeling ontstond er een worsteling tussen de twee heren en liepen beiden door het scherp voorwerp verwondingen op.

Gelet op het feit dat E.D. een bekende van de politie alsook van de nabije omgeving is, werd hij in verzekering gesteld, terwijl zijn jongere broer N.D. na verhoor is heengezonden.

Het scherp voorwerp is door de politie in beslag genomen.

BEKIJK OOK: Alleenstaande moeder beëindigt leven partner en stopt lichaam in vriezer

Overige berichten