Broer ingesloten voor overtreding beschermingsbevel

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Latour kreeg in de eerste week van de maand mei een melding dat een man tekeerging aan de van Kallenweg.

Daar aangekomen, bleek het te gaan om een broer en zus kwestie. Volgens een verklaring van de zus is het al jaren dat zij geteisterd wordt door bedreigende uitlatingen van haar broer Vincent B. (56).

Door dit gedrag van Vincent werd door de rechter een beschermingsbevel aan hem uitgereikt. Ondanks het beschermingsbevel bleef Vincent tot vervelens toe de zus haar leven zuur maken.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 9- jarige meisje overleden na verdwaalde kogel in haar hoofd tijdens springen op een trampoline

De verdachte overtrad het beschermingsbevel in de eerste week van mei weer door het woonadres van de zus aan te doen. Daarbij bedreigde hij haar met de dood en hield de zus voor dat hij haar de woning in brand zou steken.

De broer werd opgespoord en dezelfde dag aangehouden. De verdachte is voor overtreding van het beschermingsbevel achter slot en grendel geplaatst.

Overige berichten