Boze en jaloerse man die ex-vrouw en haar familie met de dood bedreigde ingesloten

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van het bureau Corantijnpolder heeft op 3 april K.S. (30) aangehouden, nadat hij zijn ex-vrouw en haar familie met de dood had bedreigd.

Een 28-jarige familielid deed aangifte van deze bedreiging bij de politie van voormeld bureau. Zij verklaarde dat al haar overige familieleden in Nederland woonachtig zijn en dat zij de enige hier is in Suriname.

Haar jongere zus die getrouwd was met de verdachte K.S., vertrok ook naar Nederland en verbrak zes jaar geleden de relatie met K.S. Dit viel niet in goede aarde bij K.S. en vanaf het jaar 2017 molesteert en bedreigt hij zijn ex-vrouw en haar familie met de dood.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Man aangehouden voor mishandeling en bedreiging buitenvrouw 

Via Messenger maakte de verdachte contact met de aangeefster en andere familieleden. Het blokkeren van zijn account op social media wierp geen vruchten af, omdat hij met andere accounts doorging met de bedreigingen. In zijn berichten gaf de verdachte te kennen dat hij de hele familie zou afmaken en dat hij bloed wilde zien.

De aangeefster die in Suriname woonachtig is, voelde zich vanwege de bedreigende uitlatingen niet meer veilig en deed toen aangifte bij de politie. Als bewijs overlegde zij een hard copy van de berichten die hij via Messenger stuurde.

K.S. zegt uit boosheid en jaloezie te hebben gehandeld. Hij is in verzekering gesteld.

Overige berichten