fbpx

Blanke Nederlandse man kiest vaker voor Surinaamse of andere buitenlandse dame als levenspartner

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Er is een toename merkbaar van het aantal Nederlandse en Belgische heren dat een duidelijke voorkeur heeft voor buitenlandse vrouwen, waaronder Surinaamse en Thaise.

Via het internet zoeken merendeels Nederlanders steeds vaker liefdescontact met single vrouwen in Suriname.

Dat staat in een schrijven van het KIVC dat maandag naar GFC Nieuws werd gestuurd.

Volgens het VrouwenCollectief zijn de mannen van oordeel dat het meegaand en zorgzaam karakter van Surinaamse singles meer garanties biedt voor een aangename liefdesrelatie met minder stressfactoren.

“Het gaat voornamelijk om werkende heren ouder dan 35-jaar met weinig succes en/of grote teleurstellingen op liefdesgebied in Nederland”, deelt Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief mede.

Het minder veeleisend karakter van Surinaamse in vergelijking met Europese vrouwen is volgens haar een dikwijls gehoorde reden waarom de mannen een liefdesgezel zoeken in het buitenland.

BEKIJK OOK
Casanova waarschuwt: 9 van de 10 vrouwen heeft nog contact met haar ex

Hun uiteindelijke doel is om een duurzame relatie op te bouwen. In dit kader zijn enkele zelfs bereid te emigreren naar het land van hun geliefde, maar het liefst halen ze hun vriendin naar Europa.

“Van vrouwen in Suriname die in contact staan met Nederlanders en Belgen vernemen wij dat ze  voorrang genieten omdat zij wel zouden weten hoe een man te pleasen”.

“Ook het loyaal zijn, conservatieve opvattingen en het achterwege laten van promiscue gedrag weegt bij deze groep heren enorm zwaar”, aldus het VrouwenCollectief.

Foto ter illustratie.