Bidjaipersad A. bekend moord op vriendin

GFC NIEUWSREDACTIE- De 37-jarige Bidjaipersad A. heeft bekend dat hij zijn vriendin, Ashna Jagesar, heeft vermoord en in een goot gedumpt.

De man ontkende in eerste instantie iets af te weten, maar bekende de moord op de 31-jarige vrouw na flink aan de tand te zijn gevoeld door de politie.

Jagesar laat een zoon van 8 en een dochter van 10 jaar achter. De vrouw werd op 6 maart als vermist opgegeven door haar vriend die op het politiebureau Meerzorg de aangifte had gedaan.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat het slachtoffer op diezelfde waarop haar vriend de aangifte had gedaan, van het werk was opgehaald. Aangezien elk spoor van de vrouw ontbrak, stond de familie erop dat hij de aangifte van vermissing deed.

Enkele personen roken zaterdagavond tijdens het trimmen in het Eurekaproject een sterke geur en gingen hierop af. De trimmers troffen het ontzielde lichaam van de jonge vrouw in de goot aan en schakelden direct de politie in.

Aangezien haar vriend tevens de aangever voor het laatst met haar in contact was en haar na het werk op een adres te Kwatta had afgezet, werd hij als verdachte aangemerkt.

BEKIJK OOK: Twee zelfmoordgevallen in Suriname binnen enkele uren

Overige berichten