fbpx

Bestuurder en twee mede-inzittenden bekneld in voertuig na eenzijdig ongeval

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Kwatta (Suriname) omstreeks 01.30 uur zondagochtend een melding van een eenzijdig verkeersongeval op de Derde Rijweg.

De wetsdienaren deden de plek aan en troffen bij aankomst een grijs gelakt voertuig van het merk Toyota Mark-X aan die tegen de schutting van pandnummer 58c was gebotst, van wie zowel de autobestuurder als de twee mede-inzittenden bekneld waren geraakt. Met behulp van de brandweer werden zij uit hun benarde situatie bevrijd.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de autobestuurder K.P. met een vrij hoge snelheid reed over de Derde Rijweg, komende vanuit de richting van de Hendrikstraat en gaande naar de richting van de Kwattaweg. Op een gegeven moment wilde hij zijn vaart verminderen toen een ander voertuig een rechtse afslag maakte.

In plaats van af te remmen, trapte hij op het gaspedaal waarbij hij de controle over de besturing van het voertuig verloor.

OOK INTERESSANT
Project Meet The Farmers van start gegaan

Hij raakte van de weg en kwam in botsing met de schutting van pandnummer 58 c. Door de zware klap raakten K.P. en de twee mede-inzittenden bekneld in het voertuig.

De automobilist K.P. die kennelijk niet onder invloed van alcohol verkeerde, blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De materiële schade aan de auto en de schutting is aanzienlijk.

Hangende het onderzoek is het voertuig door de politie in beslag genomen en zal K.P. door een Hulp Officier van Justitie worden verhoord.

De vriendin van K.P. werd voor medische behandeling met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De politie van Kwatta is belast met het onderzoek van dit verkeersongeval.