Bekende WWE-worstelaar Bray Wyatt(36) onverwacht overleden

bray wyatt

GFC NIEUWSREDACTIE- WWE-superster Bray Wyatt, geboren Windham Rotunda, is onverwacht overleden op 36-jarige leeftijd. Dit nieuws werd bevestigd door WWE in een verklaring.

“WWE is bedroefd te vernemen dat Windham Rotunda, ook bekend als Bray Wyatt, op donderdag 24 augustus op 36-jarige leeftijd is overleden,” meldde het bedrijf. De superster stond bekend om zijn boeiende optredens en werd in 2017 gekroond tot WWE-kampioen.

Paul “Triple H” Levesque, chief content officer van WWE, deelde het nieuws op X, voorheen bekend als Twitter. Hij verklaarde: “Ons WWE-familielid voor het leven, Windham Rotunda – ook bekend als Bray Wyatt – is vandaag onverwacht overleden. Onze gedachten zijn bij zijn familie en we vragen iedereen hun privacy te respecteren in deze tijd.”

De oorzaak van zijn overlijden is nog niet bekendgemaakt. Rotunda had zijn laatste wedstrijd in januari en had sindsdien niet meer opgetreden, naar verluidt vanwege gezondheidsproblemen.

Diverse collega’s en vrienden hebben hun eerbetoon en medeleven geuit op sociale media. Dwayne “The Rock” Johnson schreef op X: “Ik ben diepbedroefd door het nieuws van het overlijden van Bray Wyatt. Mijn liefde en sterkte aan de Rotunda-familie tijdens deze zware, hartverscheurende tijd.”

OOK INTERESSANT
Gaat 'power couple' Triple H en Stephanie McMahon echt uit elkaar?

Rotunda laat zijn partner, voormalig WWE-ringaankondiger JoJo Offerman, en hun twee kinderen achter.