fbpx

Bejaarde dame uit Den Haag (89) geeft wijze les: niemand is echt te vertrouwen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 89 -jarige vrouw die in haar leven heel veel heeft meegemaakt zegt dat ze op haar oude dag in staat is om een harde conclusie te trekken.

Op basis van haar ruime levenservaring durft zij met zekerheid te stellen dat geen mens als honderd procent betrouwbaar mag worden gekwalificeerd.

De tachtiger uit Den Haag vertelt aan de GFC Nieuws lifestyleredactie dat ze op het vlak van de liefde ontzettend veel mooie maar ook zeer nare ervaringen achter de rug heeft.

Zo is ze in haar jongere jaren vaker bedrogen door heren in wie ze toen het volste vertrouwen had.

“Maar je mag het van mij aannemen dat bijna elke gezonde man en vrouw wel vaker buiten de pot pist. Men belazert de boel bij elkaar”.

“Er lopen een heleboel hypocriete vrouwen en mannen rond die erg goed kunnen liegen, dus bedriegen”, benadrukt ze.

BEKIJK OOK
Man wil ondanks relatiebreuk nog steeds bepalen waar zijn ex- vriendin naar toe mag gaan

“Dat is nu eenmaal de natuur. God zei, ga en vermenigvuldig uzelf. En elkeen met een beetje denkvermogen weet wat daarmee wordt bedoeld”, legt ze verder uit.

Volgens haar is het ook op andere vlakken slecht gesteld met de betrouwbaarheid van de mens.

“Ook als het gaat om financiële zaken moet je er rekening mee houden dat er heel veel personen rondlopen die zullen proberen je een pootje te lichten”.

“Ik heb in mijn lang leven al zoveel gezien en zelf aan den lijve ondervonden. De jongeren mogen het van mij aannemen. Bijna niemand is echt honderd procent te vertrouwen”, aldus de wijze les van de oude dame.

Foto ter illustratie.