Beëdiging hoofdstembureau Brokopondo een feit

GFC NIEUWSREDACTIE- Districtscommissaris Ludwig Mendelzoon is beëdigd tot voorzitter van het hoofdstembureau in Brokopondo.

De beëdiging vond vandaag plaats op het Kabinet van de Vicepresident door minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse zaken.

Behalve vicepresident Ronnie Brunswijk, was ook de minister van Regionale Ontwikkeling en Sport, Gracia Emanuel. aanwezig. Voorafgaand aan de beëdiging werd de eedformule voorgelezen door Nazir Eskak, directeur van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Op basis van artikel 28 van de Kiesregeling zijn ook beëdigd Florence Nelson als plaatsvervangend voorzitter, Ernie Landveld, Joan Adraai en Freddy Linga, als leden. De plaatsvervangende leden zijn Bridney Koedoe, Xafira Afata en Terry Aserie.

Gelijk na de beëdiging vond ook de eerste vergadering plaats. Het belangrijkste agendapunt was de behandeling van het schrijven van De Nationale Assemblee betreft de invulling van het opengevallen DNA-lidmaatschap in Brokopondo. Het besluit is genomen dat de vacature open staat.

Het CHS zal per schrijven hierover worden verwittigd, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.

Overige berichten