fbpx

Auto slaat over de kop, bestuurster verlaat de plaats en laat vriendin gewond achter

GFC NIEUWSREDACTIE- “Ik denk dat vandaag één van mijn grootste nachtmerries bijna waarheid werd”, schrijft de Surinaamse presentatrice Gail Eijk vanmorgen, nadat ze vernam dat een voertuig waarin haar dochter zat over de kop was geslagen en ze gewond achter werd achtergelaten door haar vriendin.

Het incident vond rond 04.00 uur plaats in de Domineestraat.

Eijk: “Vier uur in de ochtend werd ik wakker. Ik moest me klaarmaken, want we zouden half 5 naar Nickerie vertrekken. De telefoon gaat over. Het was een vriend van mijn broer. Ik wist dat als deze persoon belt op dit uur er iets aan de hand is.

“Mijn hart sloeg een slag over toen ik hoorde dat mijn dochter over de kop was gegaan. Je weet niets zeker. Je verstand gaat op nul. Tot het moment dat je aankomt. Eerste wat je ziet is de auto.

OOK INTERESSANT
Regering komt met toelage voor gespecialiseerd zorgpersoneel om vertrek naar het buitenland tegen te gaan

“Je ogen zoeken bijna wanhopig. En dan zie je haar ineens, huilend maar okay, los van dat ze wat pijnen heeft. Ik zag dat ze liep en ik was gerust.

“Voor ik iets kon vragen, vertelden mensen me alles al. Ze reed niet. Een vriendin met wie ze was, reed. Was trouwens ook de auto van de vriendin. Maar die vriendin is weggegaan en heeft haar daar gelaten.”

Volgens Eijk maakt haar dochter het goed. “Ze is in shock en heeft nog pijn en is denk ik boos en teleurgesteld in haar vriendin, maar ze leeft. Als moeder dank ik alleen maar.”