fbpx

Autisme – geen ziekte maar een andere manier van denken

GFC NIEUWSREDACTIE- In het kader van hun social responsibility als bedrijf naar de gemeenschap hebben VABI en Subema besloten dit jaar de Stichting Autisme Suriname, te helpen aan hun doel om meer bewustwording over autisme te helpen creëeren door autisme als thema van de 2022 kalender op te nemen.

“Hoe meer je over iets weet of leert, hoe meer je tot het besef komt dat kinderen en volwassenen uit het autisme spectrum geen aandoening (ziekte) hebben, maar op een andere manier denken.”

Matthew, Zaïm, Gabriëlle, Aidan, Farah en Enzo, 6 fijne en pure jonge mensen uit het autisme spectrum stralen op de VABI – Subema kalender 2022. Elk met een persoonlijke boodschap en informatie over autisme. Een “eyeopener” voor andere kinderen en volwassen in Suriname. 6 jonge ambassadeurs die meehelpen – Austisme Awareness- te creëren.

BEKIJK OOK
Regering en adviesbureau Kroll tekenen MoU

“VABI en Subema weten dat wij niet voor een ieder een kalender zullen hebben, maar we verwachten dat diegene die een kalender krijgen aan de hand van de informatie welke op de kalender staat hun bijdrage leveren door mee te helpen anderen in hun omgeving ook bewust te maken over autisme. Team VABI en Subema en de 6 Ambassadeurs rekenen op jullie.”

Een digitale versie van de kalender kan gedownload worden via de VABI website: www.vabi.sr