fbpx

Arme vader betaalt wonderdokter om 19- jarige zoon die op mannen valt te ‘genezen’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een vader die het in financieel opzicht slecht heeft, heeft omgerekend in totaal ruim 450 euro betaald aan een wonderdokter om zijn tienerzoon te ‘genezen’.

Het geld heeft hij geleend bij zijn werkgever.

De 19- jarige zoon die samen met zijn moeder, vader en zussen woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo, had eerder in 2022 eerlijk aan zijn familieleden verteld dat hij helemaal geen liefdesinteresse heeft in vrouwen maar wel in mannen.

De ouders van de jongeman waarderen en accepteren zijn gevoelens niet en hebben om die reden hulp gezocht bij de charlatan.

Die heeft aan hen uitgelegd dat hij met verschillende rituelen in staat is om de seksevoorkeursgevoelens van de tiener te veranderen.

Hij zou binnen enkele maanden verliefd raken op meisjes, wat tot nu toe niet is gebeurd.

BEKIJK OOK
11- jarige jongen die grote hekel heeft aan zijn oma weigert haar te groeten

Misbruik onwetendheid

Jennifer Atmo van het Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) zegt aan GFC Nieuws dat ze sinds kort op de hoogte is gesteld van deze kwestie.

Het KIVC heeft de ouders benaderd met het verzoek om hun kind met rust te laten en de rituelen per direct te staken.

“Er wordt nog steeds misbruik gemaakt van de onwetendheid van mensen. Deze jongen is helemaal niet ziek en de rituelen zorgen alleen maar voor emotionele en financiële problemen”, aldus Jennifer Atmo.

Volgens het KIVC kunnen ouders het liever accepteren wanneer hun kinderen een andere partnervoorkeur hebben en zich niet laten misleiden door oplichters.