fbpx

“Are you the One”- ster Connor Smith gearresteerd voor verkrachting 16-jarige tiener

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Connor Smith – die in 2015 verscheen op MTV’s “Are You the One?” – is gearresteerd in Indiana voor het verkrachten en aanranden van een 16-jarig meisje.

Agenten hebben Smith vorige week opgepakt voor onder meer verkrachting.

In de documenten die TMZ in handen heeft, staat dat het ongeïdentificeerde tienermeisje de politie vertelde in juli uit haar kamer werd ontvoerd nadat ze familieleden in de staat Indiana was gaan bezoeken.

Ze zei aanvankelijk dat ze haar Snapchat had uitgewisseld met iemand die een kat verkocht en gaf hen het adres van het huis waar ze verbleef.

Het slachtoffer vertelde dat een man via het raam van haar slaapkamer binnendrong en haar uit de kamer sleepte en in zijn vrachtwagen gooide. Hij reed naar een motel terwijl hij haar molesteerde.

In latere interviews zei ze dat ze een link had gelegd met de vermeende aanvaller op een dating-app en vrijwillig naar buiten was gegaan om hem te ontmoeten.

BEKIJK OOK
Kylie Jenner fans schrikken van Arabische betekenis naam zoon Aire

Toen ze hem eenmaal in de vrachtwagen tegenkwam, kreeg ze “meteen een slecht gevoel ” … en zou hij haar hebben gedwongen om orale seks te hebben.

Terwijl hij naar het motel reed, sloeg hij haar meerdere keren, drukte haar keel dicht en urineerde op haar in de motelkamer, waarna hij opnieuw orale seks forceerde.

Toen hij klaar was, beweert de tiener dat hij haar terug naar haar huis heeft gereden en haar heeft verteld dat hij de volgende nacht terug zou komen om haar weer op te halen.

Toen ze haar huis naderden, zette familieleden die op zoek waren naar haar allemaal de achtervolging in toen ze de truck zagen.

Hij werd niet gepakt, maar de informatie over het voertuig werd doorgespeeld aan de politie die hem kon achterhalen.