Annand Jagesar neemt roer over bij Staatsolie als algemeen directeur

GFC NIEUWSREDACTIE- Annand Jagesar heeft op 17 mei als algemeen directeur bij Staatsolie het roer overgenomen van Rudolf Elias die per 1 juni met pensioen gaat.

Het nalatenschap van Elias markeert zich als een periode waarin er extra aandacht is besteed aan het verder professionaliseren van het bedrijf tot een onderneming van wereldklasse (worldclass) en waarin Suriname de boodschap heeft gekregen om zich voor te bereiden op mogelijke olievondsten en de ontwikkeling die dat met zich meebrengt voor Suriname.

Die vondsten zijn ook in zijn laatste volledig boekjaar bij Staatsolie werkelijkheid geworden.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Te lang werken zorgt voor vroegtijdige dood

Elias laat een Staatsolie achter die sterker en groter is dan ooit, en zo zullen wij hem ook blijven herinneren, werd aangehaald op de gisteren gehouden Aandeelhoudersvergadering.

Zowel de regering als de Raad van Commissarissen zeggen het vertrouwen te hebben in de nieuwe algemeen directeur Jagesar en rekenen erop dat zij samen de ontwikkelingskansen die deze vondsten voor Staatsolie én Suriname met zich meebrengen maximaal benutten.

Op 21 augustus 2020 werd de nieuwe Raad van Commissarissen (RvC) van Staatsolie geïnstalleerd tijdens een Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

De RvC bestaat uit: Leo Brunswijk (president-commissaris), Melissa Santokhi (plaatsvervangend president-commissaris), Nawin Nannan (secretaris), Gonda Asadang (lid), Jim Bousaid (lid), Dennis Caffé (lid) en Harry Dorinnie (lid).

Overige berichten