Amokmaker aangehouden in pension

GFC NIEUWSREDACTIE- De verdachte R.D. is op 23 maart door de politie van Munder op het terrein van een pension aangehouden.

De vriendin van R.D. deed aangifte tegen hem op het politiebureau Munder vanwege het feit dat hij haar had bedreigd en haar mobiele telefoon had vernield.

De aangeefster hield de politie voor dat zij en haar vriend ruzie kregen en vervolgens naar het pension gingen om zaken uit te praten. Tijdens het beslechten van de ruzie werd R.D. vermoedelijk boos en sloeg daarbij haar telefoon stuk.

Op een bepaald moment hoorden de mensen van het pension de vrouw gillen en schakelden direct de politie in. Bij aankomst van de wetsdienaren op de plek werden de amokmaker en zijn vriendin aangetroffen, waarna het koppel werd overgebracht naar het politiebureau.

De verdachte R.D. heeft inmiddels zijn vriendin voor de telefoon vergoed, maar aangezien zijn vriendin de vorige week aangifte van bedreiging tegen hem deed op het politiebureau Geyersvlijt en op 23 maart wederom, werd hij op grond hiervan in verzekering gesteld.

BEKIJK OOK: 22-jarige bestuurder kon dodelijke aanrijding met voetganger niet voorkomen

Overige berichten