In Suriname ga je de cel in als je vergif stopt in een glas drinken, maar vergiftigen op ander wijze mag wel

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE– Het stoppen van vergif in een glas met drank of watertank van een ander is in Suriname streng verboden.

Indien die persoon gepakt wordt, gaat die voor lange tijd de cel in. Maar op andere wijze vergiftigen van mensen mag vrij en blij van de Surinaamse regering/ wetgeving, dat is wel toegestaan.

Het dagelijks ziek maken van onschuldige mensen door vergassing mag in ons land vrijelijk, de criminelen mogen gewoon hun gang gaan.

Het is een grof schandaal dat het Surinaamse kabinet en de wetgevers deze “gifcriminelen” ongestraft laten

Dat zeggen enkele furieuze bewoners van Tourtonne 5 in Paramaribo dinsdag aan GFC Nieuws.

Zij zijn het meer dan spuugzat dat zij haast elke dag, avond en nacht geconfronteerd worden met giftige dampen die worden veroorzaakt door criminelen die hun huisvuil en percelen in brand steken.

“Bijna elke dag zijn deze potentiële moordenaars bezig ons te vergiftigen. Een ieder met gezond verstand weet dat het inademen van deze lucht zeer schadelijk is. Wij worden langzaam maar zeker vergiftigd en het interesseert de overheid geen barst”.

“Wij hebben een ministerie van Milieu waar men kennelijk de hele dag aan het slapen of luieren is! De minister van dit departement heeft nog nooit actie ondernomen. Het lijkt hoe langer, hoe meer op een belachelijke poppenkastministerie”, aldus de woedende reactie van gedupeerde vergiftigingsslachtoffers .

Talrijke internationale wetenschappelijke onderzoekingen hebben onbetwistbaar aangetoond dat het inademen of in contact komen met rook en fijnstof die vrijkomen zeer desastreuze gevolgen kan hebben voor de gezondheid.

Onder meer het ontwikkelen van verschillende dodelijke kankersoorten, beroertes, hartinfarcten, erectiedisfunctie, hormoonstoringen, miskramen, longaandoeningen, andere ernstige kwalen en overlijdens worden hiermee sterk in de hand gewerkt.

Overige berichten