Aircomonteur verlaat gezin voor tienermeisje: vrouw sluit bedrijf en hangt vuile was buiten

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een airconditioningbedrijf is gedwongen te sluiten nadat de eigenaar Eric zijn vrouw en kinderen verliet voor een tienermeisje.

De zaak kwam aan het licht nadat de vrouw van de man, in een emotioneel Facebook-bericht, de details openbaar maakte.

Het echtpaar komt uit Florida in de VS.

In haar bericht schreef ze: “Oldsmar AC is niet meer actief. Bedankt voor uw steun de afgelopen 10 jaar. Helaas heeft Eric besloten dat een romantische relatie met een tienermeisje belangrijker is dan zijn verplichtingen aan zijn gezin en klanten.”

Ze meldde verder dat alle bedrijfsverzekeringen zijn opgezegd en dat het bedrijf niet langer legaal kan opereren.

Niet alleen heeft de vrouw het bedrijf gesloten, maar ze waarschuwde ook dat klanten die Eric blijven inhuren zich kunnen blootstellen aan strafrechtelijke vervolging en een boete van $10.000.

Ze vervolgde: “Gefeliciteerd aan mijn man Eric met zijn nieuwe jonge vriendin! Ze zijn verliefd en wonen samen in hotels. Niet alleen had Eric een affaire, hij heeft ook besloten dat de kinderen en ik in het ongelijk zijn omdat we niet gelukkig voor hem zijn. Hij heeft zijn kinderen uit zijn leven gesneden.”

Het echtpaar in betere tijden, Eric rechts.

Ze onthulde ook dat het gezin hun huis en auto heeft verloren en nu in de winkel van het bedrijf woont.

OOK INTERESSANT
'Afrikaanse toestanden' in Suriname: Eigen waterputten graven door beperkte toegang waterleidingnetwerk

De Facebook-post van de vrouw heeft veel ophef en discussie veroorzaakt over de impact van persoonlijke beslissingen op familie en bedrijfsleven.

Foto vrouw ter illustratie.