fbpx

Agressieve man beschuldigt stiefzoon van vernieling radio, eist geld op van de moeder en bedreigt haar met verspreiding naakte video’s en de dood

GFC NIEUWSREDACTIE- Humphrey A. (57) is op 3 december door de politie van Livorno (Suriname) aangehouden voor smaad, laster en bedreiging.

Humphrey die een relatie van 3 jaar had met een vrouw, die voorkinderen heeft, vertoonde op een bepaald moment agressief gedrag en reageerde zijn frustratie af op de aangeefster en haar kinderen. De vrouw was het gedrag van hem zat en verbrak de relatie.

Na enige tijd benaderde hij de vrouw met het verzoek de relatie weer voort te zetten en beloofde zijn agressief gedrag achter wege te laten. Zijn belofte was slechts voor korte tijd, want op 2 december liep het weer mis.

Zonder enige reden schold hij de zoon van de vrouw uit en beschuldigde hem zijn radio te hebben gebroken. Hiervoor eiste de agressieve man geld van de vrouw.

BEKIJK OOK
Studenten Natin, Havo en STS 2 tijdens vrije lesuren betrapt op gebruik alcohol en drugs

Hij stuurde vervolgens een spraakbericht naar de zus van de vrouw. Daarbij gaf hij aan dat hij een pornofilmpje van hem en haar jongere zus op social media zou plaatsen, indien de jongere zus hem het gevraagde bedrag niet betaalde.

Ook hield hij de zus voor een vuistvuurwapen te hebben, waarmee hij moeder en zoon zou neerschieten als hij geen betaling kreeg.

De zus stuurde dit spraakbericht direct door naar haar jongere zus, die vervolgens aangifte deed bij de politie.

Bij de administratie is gebleken dat er drie aangiften tegen Humphrey zijn gedaan. Het gaat in deze om aangiften van diefstal met geweld, oplichting en verduistering.

Hij is door de politie in verzekering gesteld.