Advocaat Donald Trump maakt korte metten met ‘vijandige journalisten’ (VIDEO)

GFC NIEUWSREDACTIE- Tijdens een recente persconferentie heeft Alina Habba, de advocaat van voormalig president Donald Trump, krachtige beschuldigingen geuit tegen de tegenstanders van haar cliënt. Bekijk onderaan de beelden waarbij ze fel tekeergaat tegen ‘vijandige journalisten.’

Ze onthulde tijdens een interview donderdag een reeks gebeurtenissen die volgens haar wijzen op een gecoördineerde politieke heksenjacht tegen Trump en zijn familie.

Volgens Habba heeft Hunter Biden, de zoon van president Biden, per ongeluk toegegeven dat de beruchte “laptop from hell” daadwerkelijk van hem was.

OOK INTERESSANT
Motorfietser gewond na aanrijding met auto op Indira Gandhiweg

Daarna volgde de onverwachte aanklacht van D.A. Alvin Bragg tegen president Trump. Vervolgens kwam een FBI-document aan het licht waarin beweerd werd dat de Oekraïners miljoenen dollars aan de Biden-familie hadden betaald.

Habba beweerde ook dat de “sweetheart plea deal” van Hunter Biden teniet werd gedaan vanwege een ontdekte dekmantel voor immuniteit. De volgende dag werd er een nieuwe aanklacht tegen Donald Trump ingediend.

Volgens Habba zijn deze opeenvolgende gebeurtenissen geen toeval, maar een duidelijke poging om Trump’s presidentschap en mogelijke kandidatuur voor de komende verkiezingen te ondermijnen.

OOK INTERESSANT
Politiebond wijst voorstel regering af

Ze noemde het een “ongekende belegering” van haar cliënt en beschuldigde het van politieke inmenging.

De verklaring van Habba zal ongetwijfeld de politieke sfeer verder verhitten en heeft waarschijnlijk grote gevolgen voor de komende verkiezingscyclus.

President Trump en zijn juridisch team blijven volgens Habba vechten, niet alleen voor hemzelf, maar ook voor het Amerikaanse volk.

Foto: TheBlaze