Advies aan Surinaamse mannen om ‘bezette’ vriendinnen of vrouwen met rust te laten

GFC NIEUWSREDACTIE- Laat de vriendinnen of vrouwen van andere mannen met rust, ga niet zomaar een liefdesrelatie met ze aan.

Het kan zorgen voor ernstige problemen waarbij zelfs gewelddelicten niet kunnen worden uitgesloten.

Er is in Suriname een nieuwe negatieve trend. Vrouwen die al een relatie hebben met een man houden er een tweede, derde of vierde liefdespartner op na, in een poging zo meer financiële zekerheid te creëren.

Door de toenemende armoede in ons land en de afname van perspectieven gaan steeds meer vrouwen ertoe over hun principes overboord te gooien.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Man in Paramaribo die ernstig wordt bedreigd door ex- vriend nieuwe vriendin kiest het ‘hazenpad’

Dat laat het Kritische Surinaamse VrouwenCollectief (KSVC) aan GFC Nieuws weten.

Het KSVC reageert naar aanleiding van een recent geval waarbij een 32- jarige man uit Paramaribo die een relatie was aangegaan met een vrouw, moest onderduiken uit angst voor represailles van een ‘ex- vriend’ van de dame.

Uit nieuwe informatie blijkt dat de vrouw nog een relatie heeft en overspel pleegde.

“Mannen, wees erg voorzichtig in deze moeilijke tijd. Ga op liefdesvlak alleen met een vrouw om indien je zeker weet dat ze niet bezet is, dus geen andere partner of  ‘problematische bagage’ heeft. Voorkom escalatie door dit vooraf goed uit te zoeken en trap niet in zoete praatjes”, adviseert het VrouwenCollectief.

 

Overige berichten