fbpx

Advies aan Surinaamse mannen: pleeg nooit zelfmoord, laat die vrouw los en neem direct een andere!

GFC NIEUWS-  “Pleeg beslist geen zelfmoord! Doe dat nooit! Er is altijd wel een betere uitweg! Helaas is het maar al te vaak gebeurd. Een man die zelfmoord heeft gepleegd omdat zijn relatie is verbroken”, zegt de Italiaanse vrouwenkenner Casanova aan GFC Nieuws.

Casanova die in Den Haag woont en al met meer dan 1000 vrouwen het bed heeft gedeeld, adviseert mannen om bij een gebroken relatie het hoofd koel te houden en direct een andere vrouw te nemen.

“Ga ook nooit een vrouw bedelen, mishandelen of bedreigen. Laat haar los, en neem direct een ander vrouw. Er zijn zoveel vrouwen op deze planeet. Je zult zien dat jij je vorige vriendin binnen korte tijd al bent vergeten en je weer fris en vrolijk verder kan leven.”

Liefdesverdriet is volgens veel ervaringsdeskundigen bijzonder pijnlijk. Het lichaam, maar ook de geest lijdt er letterlijk onder. De meeste mannen die deze pijn als ondraaglijk ervaren maken daarna de grote fout om de ex- vriendin te gaan bedelen.

Hemel en aarde worden bewogen om de vrouw op andere gedachten te brengen en smeekbedes wordt gericht om de relatie te herstellen. Anderen gaan veel verder en passen geweld toe, uiten bedreigingen of plegen helaas zelfmoord.

“Een vrouw smeken om de relatie te herstellen past niet bij een echte man, wel bij een grote verliezer. Nog veel minder goed is om haar te mishandelen of bedreigen”, legt de vrouwenkenner verder uit aan GFC Nieuws. Casanova is er stellig in. Als een vrouw geen relatie meer wenst, moet ze helemaal met rust gelaten, eigenlijk opgedonderd worden.

BEKIJK OOK
Vijf verdachten kort na gewelddadige roofoverval Ragoebierstraat aangehouden, deel buit terecht

“Laat haar gaan en wens haar alle geluk van de wereld! Maak nooit meer contact, ze moet uit je leven en hoofd verdwijnen! Behoud altijd je waardigheid als man. Smeek dus nooit een vrouw, dat is een gouden regel voor alle echte mannen. Neem zo snel als mogelijk een andere vrouw/vriendin en ga verder met het leven”.

“Er zijn miljarden goede vrouwen op deze aarde. Je ex is heus niet de enige die bijzonder is. Er zijn altijd veel betere! Na een paar maanden een andere, nieuwe betere vrouw te hebben zul je merken dat de vorige helemaal niet de moeite waard is geweest, laat staan dat je zelfmoord zou plegen voor zo’n persoon .

Dus verdoe geen tijd, maar ga verder met een nieuwe vrouw, je zal zeker ook van haar gaan houden”, is zijn advies.

BEKIJK OOK: Stap nooit zelf uit het leven om een vrouw of man, niet de moeite waard, zegt expert