ABOP-topper Joël ‘Bordo’ Martinus is boos, het wordt onhoudbaar in het land

GFC NIEUWSREDACTIE- ABOP-topper Joël ‘Bordo’ Martinus geeft aan heel erg boos te zijn op zijn eigen regering omdat ze het land van kwaad tot erger maken.

Martinus kan het niet bevatten dat de benzineprijs voor de zoveelste keer binnen een korte tijd in Suriname omhoog gaat.

“Dit is niet wat wij aan het volk hebben beloofd. Ik heb er spijt van, omdat ook ik had beloofd dat het beter zou gaan. Ik had beloofd dat ABOP een veel betere job zou doen,” zegt een teleurgestelde Martinus over het functioneren van de Surinaamse regering.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Suriname is op het nippertje aan een grote ramp ontsnapt, Santokhi heeft op tijd op de rem getrapt

“Wij beloofden voor de verkiezingen dat de olieprijs zou dalen, maar kijk nu. Ik schaam mij enorm,” vervolgt hij.

“Maar ik kan je zeggen dat ik boos ben op de regering. Er zijn zoveel opties in het land. Het verhogen van de benzineprijs is helemaal geen optie om het land uit de misère te halen”.

Ook hij deelt de mening van vicepresident en ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk dat de regering de optie van de verkoop van een van de oliebronnen moet overwegen.

Martinus wijst erop dat de politieke leiders voor de verkiezingen een aantal zaken hebben beloofd, echter wordt niets daarvan gerealiseerd. Dit, terwijl het volk steeds opgezadeld wordt tal van verhogingen.

“De huidige president Chan Santokhi had beloofd binnen 200 dagen het tij te keren. Wij zijn al ruim anderhalf jaar verder en niets goeds zien wij,” ergert Bordo zich.

“Als het moet bossen, laat het bossen,” waarschuwt hij.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten