ABOP-topper ‘Bordo’ sluit contracten met behoeftige gezinnen

GFC NIEUWSREDACTIE- ABOP-topper Joel ‘Bordo’ Martinus heeft woensdag ruim 15 contracten gesloten met behoeftige gezinnen uit Pontbuiten.

De bedoeling is om ook andere buurten aan te doen. De gezinnen zullen drie jaar lang ondersteund worden met voedselpakketten.

“Zoals ik eerder beloofd had, ben ik vandaag mijn belofte nagekomen. Vooral bij die mevrouw die voor haar pech was komen te vallen, toen het misging bij het verdelen van de voedselpakketten”.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Hebben Surinaamse politici mogelijk een laag intelligentieniveau?

“Wij hebben haar een overeenkomst aangeboden voor drie jaar lang gratis voeding. Naast haar hebben wij ook met 13 andere gezinnen een overeenkomst gesloten voor voedselpakketten,” aldus Bordo.

De politicus zegt dat zijn sociale actie wordt voortgezet in een andere vorm. Behoeftige gezinnen die in aanmerking willen komen voor een pakket kunnen zich registreren. De pakketten zullen thuis bij de mensen worden bezorgd.

Hier de nummers waarop de mensen van Pontbuiten zich tot en met vrijdag kunnen registreren voor een voedselpakket: 7283229 / 8502492 / 7137018.

Overige berichten