fbpx

Aangepaste sluitingstijden voor supermarkten, worststands, carwashes bars en restaurants

GFC NIEUWSREDACTIE- Het is gebleken dat het Korps Politie Suriname (KPS) bij de uitoefening van hun werkzaamheden, worden geconfronteerd met diverse zaken, waardoor ze niet adequaat kunnen optreden.

In het kader van ordeing brengt de districtscommissaris van Wanica Zuid-Oost, Mohamedshafiek Goelaman, ter algemene kennis, dat in collectiefverband der districtscommissarissen, er een paar besluiten zijn genomen qua openingstijden van winkels en andere zaken.

Zo is besloten dat supermarkten en worststands dagelijks tot 22.00 uur open mogen zijn. Voor carwashes geldt de sluitingstijd om 21.00 uur.

Voor eet- en drinkgelagen is de sluitingstijd iets ruimer. De bars en restaurants mogen maandag tot en met donderdag om 23.00 uur sluiten, des weekends mogen ze tot 02.00 uur open zijn.

BEKIJK OOK
Huidige situatie in het land een dreiging voor veiligheid en gezondheid seniorenburgers

Voor stands, die middels verplaatsbare tafel en tent worden opgezet, gelden er weer andere tijden. Zo moeten groente- en fruitstands dagelijks om 19.00 uur sluiten. De BBQ-stands hebben dezelfde sluitingstijden als de bars en restaurants, te weten maandag tot en met donderdag om 23.00 uur en des weekends tot 02.00 uur.