66-jarige slachtoffer steekpartij overlijdt alsnog in ziekenhuis

GFC NIEUWSREDACTIE- De 66-jarige Victor Callender die op 19 maart werd neergestoken door de vrouwelijke verdachte M.O. (33) kwam in de vroege ochtend van 21 maart op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis te overlijden.

De politie van Lelydorp deed na een verkregen melding van het Command Center de plek van het geval aan. Bij aankomst op de locatie troffen de wetsdienaren een seniorenburger aan die in een plas bloed lag.

De ambulance werd terstond ingeschakeld en werd de gewonde man overgebracht naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar er operatief moest worden ingegrepen.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat de man een gezellig samenzijn had georganiseerd met enkele dames. Op een gegeven moment vond hij dat twee van de dames de plaats moesten verlaten.

De dames weigerden zulks te doen daar het Lockdown was. Deze twee vrouwen hadden op dat moment twee kinderen bij zich, van wie een baby van drie maanden oud.

De man bleef aandringen dat beide dames weg moesten en spoot op een bepaald moment met pepperspray in de ruimte waar zij zich bevonden. Er ontstond een worsteling tussen het drietal en tijdens die worsteling ontdekte de man dat hij was gestoken.

Het mes waarmee de man werd neergestoken en een balk zijn ook door de politie in beslag genomen.

Na uitgewerkte informatie werd de M.O. als verdachte aangemerkt. Zij werd door de politie van Lelydorp in verzekering gesteld.

BEKIJK OOK: 71-jarige verhangt zichzelf

Overige berichten