Echtpaar Helslijne – Leysner 65 jaar getrouwd

GFC NIEUWSREDACTIE- Het Surinaams echtpaar Ewald en Orwine Helslijne – Leysner was op 25 juli precies 65 jaren getrouwd.

Districtssecretaris Raoul Jurel heeft namens de districtscommissaris van Para en de president van Suriname een bezoek gebracht aan een jubilerende echtpaar op plantage Overtoom om ze te feliciteren.

Een 65-jarig huwelijksjubileum is volgens de districtscommissaris van Para een ontzettend grote mijlpaal in een relatie en een prachtig voorbeeld voor de samenleving.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Influencer aangehouden voor het in scene zetten van eigen levensbeëindiging

Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) maakt geen meldingen van deze lustrumviering waardoor dit huwelijksjubileum schijnbaar ongemerkt blijft maar toch nog voorkomt.

Ewald Julius Rudy Helslijne is geboren op 5 mei 1933 (88 jaar) te Paramaribo. Hij heeft verschillende beroepen uitgeoefend en werkte 26 jaren voor de Surinaamsche Bank tot aan zijn pensionering.

Zijn vrouw Orwine Anette Leysner is geboren op 25 juli 1936 en vierde op haar 65ste huwelijksjubileum ook nog haar 85ste verjaardag.

Zij was modiste en heeft verder als huisvrouw de zorg van haar gezin altijd vooropgesteld.

Uit het huwelijk zijn er 5 kinderen voortgekomen waaronder 2 zonen en 3 dochters. Verder hebben zij 11 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten